Vi håber du får noget ud af din tid her på siden.

 Hent vores 2023 kalender her

SKAT - Betaling og frister  -   Satser for 2022 og 2023  -  Kontakt os vedr. ny bogføringslov  

Din revisor informerer og anden orientering.

      ​                                                                                                 

      ·​

      Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, 1. kvartal 2020 giver dig inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og din virksomhed. Du kan blandt andet læse om:

      ·​Hvis du sælger varer via internettet, skal du allerede nu forberede dig på at anvende to-faktorgodkendelser ved online-betalinger. Du har frist til den 14. marts 2021.

      ·​Finansloven for 2020 skærper beskatningen på en række områder. Det er eksempelvis slut med forældrekøbslejligheder i virksomhedsordningen.

      ·​Martin Rasmussen ejer servicevirksomheden nem-HR og håndterer i den forbindelse 20.000 personers data. De nye GDPR-regler har betydet, at han har brugt en del kræfter på at leve op til den nye lovgivning.

      ·​En dansk tandlæge tog på studietur til Japan og lod sit selskab betale alle udgifter. En ny afgørelse i Landsskatteretten pålægger tandlægen at betale hele turen af egne midler, da studieturen ikke levede op til reglerne om, at sådanne ture skal have et solidt fagligt indhold.

      ·​Ulovlige lån er ren hvidvask. Der er stadig risiko for bøder og skattesmæk, når et selskabs ejere eller ledelse ulovligt låner penge i selskabet eller i øvrigt sammenblander den private økonomi med selskabets. Nu anses ulovlige lån desuden som hvidvask.

      Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i.

​Firmainformation

Revisorerne Bastian og Krause

CVR: 27335616

adresseinformation

Guldborgvej 8, st. tv.

2000 Frederiksberg

kontaktinformation

Telefon: 38 111 400

E-mail: ph@bastiankrause.dk